“Da jeg sad i et dårligt akustikværelse,
kunne jeg godt ende med at få ondt i hovedet”

Som DJ, musikproducent og medstifter af pladeselskabet Rever Records kender Rasmus Frost alias Gelida vigtigheden af god akustik i sit lydstudie. Før hans lydstudie blev akustikforbedret, oplevede Gelida at blive træt, miste fokus og fik ondt i hovedet af at opholde sig i studiet i længere tid. Det var svært at kontrollere frekvenserne og bassen blev ofte for høj.

“Nu er alle frekvenser stabiliseret til perfektion”

For at understøtte sine indspilninger, og ramme de helt rigtige lydfrekvenser, fik Gelida sit lydstudie komplet akustikreguleret med Artnovion produkter. Frekvenserne bliver nu kontrolleret via akustikelementer i form af absorbenter, diffusorer samt bass traps, men også professionelle akustikmøbler særligt designet til DJ’s og musikproducenter. Nu er ingen lyd overladt til tilfældighederne, og Gelida har genvundet kontrollen over samtlige lydfrekvenser. “Nu er alle frekvenser stabiliseret til perfektion”, som Gelida selv formulerer det.

Gelida lydstudie akustikoptimeret med Artnovion akustikprodukter

“Da jeg så det første tilbud, var jeg rimelig solgt. Det så overdrevet fedt ud. Jeg bad ikke om andre tilbud”

Inspireret af den anerkendte studiedesigner Jan Morel, der har hjulpet mange DJs og musikproducenter over hele verden med at indrette og optimere deres lydstudier, var Gelida slet ikke i tvivl om, hvilket design, der skulle pryde hans lydstudie. Baseret på sine egne designønsker blev Gelida præsenteret for et komplet akustikkoncept specifikt tilrettet Gelidas studie. Tilbuddet indbefattede både en visuel præsentation af, hvordan akustikprodukterne tager sig ud i studiet, samt målrapporter, der dokumenterer den akustiske effekt af indretningen i rummet. “Da jeg så det første tilbud, var jeg rimelig solgt. Det så overdrevet fedt ud! Jeg bad ikke om andre tilbud,” udtaler Gelida.
Som dansk distributør af Artnovion, blev Gelida henvist til Tonax og sådan opstod Gelidas unikke studiedesign i bedste Jan Morel stil!

Gelida og Rever Records i deres akustikforbedrede lydstudie med Jan Morel design

“Et studie handler ikke kun om god lyd, det handler også om at være i et kreativt miljø. Musik er jo kunst, og det er vigtigt at være i nogle omgivelser, hvor man føler sig inspireret.”

Jesper Ryberg Rasmussen, Manager & Medstifter

Gelida lydstudie akustikoptimeret med Artnovion akustikprodukter

Gelidas manager og medstifter af Rever Records, Jesper Ryberg Rasmussen, er absolut ikke i tvivl om, hvorfor akustikindretningen i lydstudiet var essentiel. “Det er vigtigt, at Gelida har de bedste forudsætninger for at kunne bruge lang tid i studiet og have et godt arbejdsmiljø. Det er vigtigt, at man har en god lyd at arbejde med, og at den lyd, vi sender ud til radioerne og streamingtjenesterne er den mest optimale lyd, man kan få. Vi vil være professionelle!” udtaler Jesper.
Han fortsætter: “Et studie handler ikke kun om god lyd, det handler også om at være i et kreativt miljø. Musik er jo kunst, og det er vigtigt at være i nogle omgivelser, hvor man føler sig inspireret. Derfor har vi valgt at skabe et space-univers-lignende indretning i vores studie, da vi mener, det bidrager med noget til kreativiteten.

Gelida er en ung DJ og musikproducent, der især føler sig inspireret af EDM-genren og undergrundsmusik.
Gelida har udgivet adskillelige tracks og lavet collaborations med flere professionelle vokalister – også i udlandet.
Sammen med Jesper Ryberg har Gelida yderligere stiftet pladeselskabet Rever Records,
hvor de hjælper nye upcoming artister med udgivelser og mix/mastering m.m.

Kender du ikke allerede Gelidas musik?
Så kig lige forbi hans profil på Instagram eller TikTok

“Vi har haft en god proces…og havde nogle rigtig gode dialoger”

Både Rasmus og Jesper udtaler, at de oplevede en god proces og dialog med Tonax igennem hele forløbet. De havde stor medbestemmelse over, hvornår leverancen skulle ankomme. “Vi havde en af Tonax’ medarbejdere herovre og levere produkterne selv, og kiggede alt igennem, om alt var, som det skulle være,” udtaler Jesper.

Jesper og Rasmus har selv monteret akustikelementerne i lydstudiet, og det var derfor særlig vigtigt for dem, at få en god rådgivning fra Tonax omkring produkterne. “Vi havde nogle rigtig gode dialoger om, hvordan det var bedst at montere, og hvordan produkterne virker, og hvad vi skulle tage hensyn til” udtaler Jesper.

Føler du dig inspireret af Gelidas top-notch studieindretning?

Så tag et kig på Jan Morels Signature Line her og find din unikke studie-stil! Eller tag et kig rundt i kategorien PRO audio & Lydstudie for mere inspiration til dit lydstudie. Er du også kæmpe fan af EDM-genren? Prøv at se de forskellige indretninger af EDM-lydstudier hos Artnovion.com her. Tonax er distributør på hele sortimentet!

Rever Records/Gelidas lydstudie er indrettet med følgende Artnovion akustikelementer: Bow Tox | Galan | Vector Producer Desk | Vector Højtalerstander | Ulysses Bass Trap Hjørneabsorbent | Antares W Absorbent

Jan Morel Signature Line akustikprodukter til lydstudie