Totalløsninger

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, infrarøde lydsystemer. Vi har dog gjort det nemt for dig og samlet forskellige pakker med alt det nødvendige udstyr og tilbehør til de mest gængse opsætninger og behov. Tag et kig og se, om der er en passende pakke til dig. Ellers hjælper vi dig meget gerne med at finde det rette udstyr og tilbehør til netop dit behov.    


Infrarøde totalløsninger

Her i kategorien præsenteres du for forskellige totalløsninger indenfor infrarøde lydsystemer. Totalløsninger er inkl. alt det tilbehør, der er nødvendigt for opsætningen, og tager udgangspunkt i forskellige arealstørrelser, antal modtagere osv. Se om du kan finde en totalløsning til netop din kommunikationsopgave.

Sådan fungerer et infrarødt lydsystem

Et infrarødt lydsystem transmitterer lyd via usynligt infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høretelefoner eller via en halsteleslynge for personer med personligt høreteknisk udstyr.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med hørevanskeligheder, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Denne måde at transmittere lyd på er yderst sikkert og interensfrit.

Seriens infrarøde transmittere/emittere

Serien byder på infrarøde transmittere i flere forskellige størrelser alt efter, hvor stort et område dit kommunikationssystem skal kunne dække – lige fra helt små rum som mødelokaler, hospitalsværelser, plejeboliger, retssale og op til helt store lokaler og events på 2.787 m2, hvilket yderligere kan forøges ved brug af emittere i et sløjfeanlæg.

Skal dit kommunikationssystem kunne dække et større område? Så har du mulighed for at udvide systemet med en eller flere emittere. En emitter er ikke et selvstændigt system, men skal tilsluttes en modulator. Der kan tilsluttes maksimum fire emittere direkte til en modulator, men ved hjælp af emitter array kan et enkelt lydsystem håndtere helt op til 16 emittere, hvilket tilsammen kan dække et område på op til 26.750 m2! Emitterne kan yderligere indsættes for at afdække vinkler, balkoner eller andre afsides hjørner.

Modtag lyden

Den infrarøde serien byder på tre forskellige modtagere og dermed tre forskellige måder at modtage lyden på. Der er taget hensyn til, om du bruger høreapparat/CI eller ej, hvorfor der både er løsninger med øretelefoner samt halsslynge:

4-kanals infrarød modtager inkl. halsslynge: Denne modtager er til dig, der har høreapparat eller cochlear implantat med t-spole. Via den medfølgende halsslynge får du lyden transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske udstyr. Modtageren bæres rundt om halsen via den medfølgende halsrem, så du har hænderne fri. Du kan skifte kanal samt justere lydstyrken direkte på modtagerenheden.

4-kanals infrarød modtager: Denne modtager er magen til ovenstående, men leveres helt uden lytteenhed. Dvs. du frit selv kan vælge, om modtageren skal bruges sammen med en halsslynge, med høretelefoner/øretelefoner (mono eller stereo). Tag et kig under tilbehør og find den helt rette løsning til dig!

Infrarød modtager i stetoskopdesign m. øretelefoner: Denne modtager er til dig, som ikke bruger høreapparat/CI. Den er udformet som et stetoskop med øretelefoner, der bringer lyden direkte ind i din øresnegl. Modtageren giver mulighed for at skifte kanal samt justere lydstyrken – naturligvis helt trådløst!

Find en passende infrarød totalløsning eller sammensæt dit eget personlige lydsystem. Vi hjælper naturligvis med råd og vejledning!