Modtagere

I denne kategori præsenterer vi dig for de forskellige modtagere indenfor Williams AVs professionelle, infrarøde lydsystemer. Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Find modtagere enten med halsslynge eller høretelefoner.


Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Infrarøde modtagere

Serien byder på tre forskellige modtagere og dermed tre forskellige måder at modtage lyden på. Der er taget hensyn til, om du bruger høreapparat/CI eller ej, hvorfor der både er løsninger med øretelefoner samt halsslynge:

4-kanals infrarød modtager inkl. halsslynge: Denne modtager er til dig, der har høreapparat eller cochlear implantat med t-spole. Via den medfølgende halsslynge får du lyden transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske udstyr. Modtageren bæres rundt om halsen via den medfølgende halsrem, så du har hænderne fri. Du kan skifte kanal samt justere lydstyrken direkte på modtagerenheden.  

4-kanals infrarød modtager: Denne modtager er magen til ovenstående, men leveres helt uden lytteenhed. Dvs. du frit selv kan vælge, om modtageren skal bruges sammen med en halsslynge, med høretelefoner/øretelefoner (mono eller stereo). Tag et kig under tilbehør og find den helt rette løsning til dig! 

Infrarød modtager i stetoskopdesign m. øretelefoner: Denne modtager er til dig, som ikke bruger høreapparat/CI. Den er udformet som et stetoskop med øretelefoner, der bringer lyden direkte ind i din øresnegl. Modtageren giver mulighed for at skifte kanal samt justere lydstyrken – naturligvis helt trådløst! 

Infrarødt lydsystem

Et infrarødt lydsystem transmitterer lyd via usynligt infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høreapparat/cochlear implantat via en halsteleslynge eller med høretelefoner.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med hørevanskeligheder, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Denne måde at transmittere lyd på er yderst sikkert og interensfrit. 
Se transmitterne her!

Vi har samlet transmittere, modtagere samt diverse tilbehør i samlede pakkeløsninger for dig. Kig her og se, om der er en pakkeløsning, der passer til dit behov.