Artnovion Lyra 16 Akustikloft

Artnovion logo
Varenummer (SKU):

Kontakt os

Artnovions akustiske loftpaneler er den perfekte løsning til anvendelse på ethvert skinnesystem til montering i loftet, og kan bruges i mange forskellige typer bygninger og lokaler.
Loftpanelerne er nemme at montere og fås i 4 forskellige størrelser – to til metriske (M) og to til imperiale (I) skinnesystemer.
Panelerne tilbydes med en brandklassificering B-s1,d0, så du har muligheden for at opfylde lovkrav til brandsikkerheden for dit byggeprojekt.

Artnovions sortiment af loftpaneler er baseret på resten af Artnovions sortiment af akustikpaneler, således du kan indrette dit rum med et gennemgående tema både på vægge såvel som i loftet.

Lyra er et træpanel med et akustisk optimeret perforeringsmønster, der giver et smukt mønster i loftet. Panelet er en absorbent, der giver en behagelig lydregulering i rummet, hvor det er installeret.

Lyra fås i flere forskellige farver og finish til at matche enhver indretningsdesign. Lyra-designet fås endvidere i 3 forskellige perforeringsstørrelser: Dette Lyra loftpanel har perforering på Ø16 mm